Странице

Odrzana radionica dizajna i oblikovanja nakita NIVO I - Beograd 25-26.02.2012.2

Održana je radionica oblikovanja i dizajna nakita u Beogradu 25-26.02. koja je bila i više nego uspešna. Na ovoj radionici bilo je 7 polaznika i to: Marijana, Marija, Dragana, Marina, Maja, Dunja i Ana. Ekipa je bila zaista sjajna.
Prvi dan protekao je u predavanju i crtanju modela. Neki su se prvi put susreli sa crtanjem ali uz moju pomoć sve je ispalo kako treba. Prvog dana zadatak je bio da naprave svoj model priveska ili medaljona na lancu. Bilo je zaista kreativno i uzbudljivo. Mislim da je najveća radost nastala onog trenutka kada su se upoznale sa čekićima i njihovim čarima :) Mislim da imam sledbenike, Biljana je tu prednjačila.
Drugog dana imale su zadatak da naprave minđuše i narukvicu i BONUS projekat prsten. Uspešno je sve savladano.
Inače Biljana je jako talentovana žena i moram priznati da jako dobro crta. Njeni modeli su zaista bili bogati oblikom. Nije ni čudo kada je njena najveća ljubav umetnost. Inače već godinu dana i sama radi nakit i ovo joj je samo neki mali dodatak i potvrda
za njen rad.
Marina, inače njena dobra prijateljica nas je svojom pozitivnom energijom uveselila, i gotovo stalno zasmejavala. Njene ideje su malo spontanije nastajale. Marina prvi put uzima žicu u ruke ali na jako zanimljiv način rešava i sprovodi njene ideje.
Takodje se Dunja po prvi put susrela sa žicom i izradom nakita, i zaista se snašla. Crteži su joj bili jako definisani i uz moju pomoć uspeli smo da realizujemo njene zanimljive ideje.
Marija je arhitekta i ona takođe prvi put uči da pravi nakit. Naravno, pristup je bio arhitektonski ali smo se na kraju ipak opredelili za malo slobodnije ideje.
Maja je inače sve vreme pričala kako može to bolje, preciznije a ustvari je pokazala toliko talenta i pedantnosti u radu da su gotovo svi to primetili.
Marijana je neko ko je bio na par radionica pored ove, i odmah je pokazala spretnost u radu, ali moram napomenuti i preciznost i originalnost u razmisljanju.
I na kraju Ana :) Ona je pokazala svoju individualnost u radu i neobičnost. Jako zanimljive ideje i razmišljanja, koje smo na kraju uspeli da realizujemo.
Sve u svemu, veoma sam zadovoljna ovom ekipom i mogu reći da nakon objave njihovih radova, već imaju svoje ljubitelje i buduće kupce.
Hvala devojke i žene na divnom provedenom vikendu. Bila mi je čast i zadovoljstvo da ugostim takvu veselu i kreativnu ekipu. Ostvarile ste moja očekivanja a nadam se i ja vaša.
I naravno hvala La Bodegi i Jeleni na onako divnom prostoru. Družićemo se još!


















Toliko od mene za sada! Uskoro se vidimo sa novim radionicama!
Mara

Нема коментара:

Постави коментар

Komentar