Странице

THE SIXTIES of the new millenium - naslov novog broja časopisa VICENZA JEWELLERY (za januar 2013) u kom se nalazi i moj prsten!!

A za kraj godine, prelep poklon za mene!
Pre neki dan, stiže poruka od prijateljice sa fejsbuka, da pogledam na navedenom linku stranu 16-17. Nisam ni znala šta ću videti, odem na link, i vidim da je u pitanju časopis o nakitu. Krenem da listam, i na strani 16-17, ugledam svoj prsten. HA,....GLE ČUDA! ODKUD JA TAMO! Obuzela me radost i sreća u tom trenutku, ne samo što je objavljen prsten, već zato što je rad prepoznat od strane italijanskih stručnjaka za nakit. Oduvek sam pričala kako je Italija moja zemlja, i prvi put kad sam kročila na njeno tlo, znala sam to. 
Dugo godina već stvaram i bavim se dizajnom nakita, i ovo je samo pokazatelj da rad i samo rad te može dovesti do tako jednog prestižnog časopisa koji prati svetsku scenu juvelirstva i mode.

Drago mi je da se u tom časopisu našao i moj prsten, koji spada u moje omiljene tehnike koje najviše opisuju moj karakter i stil.
Sa ponosom predstavljam novi broj magazina VICENZA JEWELLERY za januar 2013!


Žuta strelica ukazuje na moj prsten!

Ovo je velika potvrda mom dugogodišnjem radu, i podstrek za dalje. Uvek kažem, da ima još puno toga što treba naučiti, i ovo je tek početak! 

Do sledećeg pisanja,
MA.RA

Нема коментара:

Постави коментар

Komentar