Странице

MA.RA workshop - retrospektiva 2013.



U toku 2013. god. održano je preko 11 radionica za oblikovanje nakita od bakra, mesinga i srebra. Od toga je većina održana u Srbiji, tačnije u Nišu, Beogradu i Novom Sadu. 
Pored toga, održane su dve radionice u Ljubljani (Slovenija) u predivnom ateljeu moje prijateljice Milice Popović Bubanje i dve radionice u gostima kod prijateljice Judite Peran u Trogiru (Hrvatska).
Kroz radionice je ukupno prošlo 28 ljudi, od kojih je većina nastavila ozbiljno da se bavi ovim lepim zanatom, zbog čega sam veoma srećna.
Bilo je puno uspešnih realizovanih projekata i odličnih radova, a većinu istih možete pogledati u odeljku - Održane radionice od bakra.

Takođe moram pomenuti i prisustvo moje najdraže prijateljice, i bivše učenice Nine Milutinović , kao asistenta na radionici u Hrvatskoj. Bila mi je desna ruka i hvala joj na tome. ♥

Hvala svima na divnim trenucima, na velikoj energiji i strpljenju, na odličnim radovima, na neizmernom smehu (ponekad i do suza :D), i na kraju ............ hvala na prijateljstvu i poverenju! 

Kao i ove, i sledeće godine vas čekaju mnogobrojne radionice i učenja, a do tada samo radno!!!

PS   Usudi se to je cena napretka!

MA.RA