Странице

Radionica MajdanArt 2011 i specijalna nagrada

Dragi moji prijatelji,

evo posle dužeg vremena ponovo pišem, ali sada se javljam sa divnom vešću :). Dobitnik sam nagrade na II MEĐUNARODNOJ IZLOŽBI "UMETNOST U MINIJATURI" u Majdanpeku, za minđuše "Tradicija". I povodom toga sam bila pozvana da ušestvujem na međunarodnoj radionici za izradu unikatnog umetničkog nakita "MajdanArt" od 31.08.-10.09.2011.godine.
Bilo nam je fenomenalno :D Desetoro nas radilo je u zlatari Majdanpek 10 dana i izradilo divne unikate. Na tako malom mestu upoznali smo puno dobrih ljudi koji zaista čine tako malo mesto, živim i veselim. Na radionici su učestvovali : Alma Lucero Vargas Corona-Meksiko, Erna Krstic-Hrvatska, Slavoljub Galic Đani-Srbija, Marija Radosavljević-Srbija, Aleksandra Jovanović-Srbija, Mirjana Layić-Srbija, Diana Kleiner-Argentina, Kosta Kolarić-Srbija, Ljubiša Mančić-Srbija i Veselin Pejčić-Srbija. Druženje i umetnički rad je bio tako kreativan i dinamičan, da čovek može poželeti još :), ali treba dati i drugima tu prednost.
Na samom kraju imali smo tu čast da prisustvujemo otvaranju II međunarodne izložbe "Umetnost u minijaturi", gde sam i primila nagradu :)
Ova međunarodna radionica i nagrada će mi mnogo pomoći u daljem radu, jel je to velika inspiracija i motiv da dalje radim još više i bolje nego do sada. Evo nekih fotografija:


Do uskoro, veliki pozdrav i samo radno :)
Mara
Нема коментара:

Постави коментар

Komentar