Странице

RADIONICA/Tehnike oblikovanja i dizajn nakita od bakra, SLOVENIJA

Dragi moji,

s' postovanjem vam predstavljam radionicu nakita od bakra, odrzanu u Ljubljani (Slovenija) u ateljeu/radionici istaknute umetnice i dizajnerke Milice Popovic Bubanje, koju redovno pratite preko cuvenog bloga "Zapisi u srebru".
Radionica je odrzana 1-2.10.2011. god., u sastavu od: Ksenija Karner, Sonja RAjh, Saša Kremenšek, Majda Jager Schlosser, Katja Pavsek, Vesna Jurjec i Franček-jedini musksrac :)
Radili smo 3 projekta od kojih su bili: PROJEKAT 1-medaljon ili priveyak na lancu, PROJEKAT 2 - narukvica i PROJEKAT 3 - mindjuše. Sva tri projekta su uspešno savladana i svako od polaznika radionice je izradjivao nakit prema svom crtežu i dizajnu. Evo primera i evo te predivne i kreativne atmosfere.

Detaljnije pogledajte na Facebook/Unikatni Bakarni nakit, http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.185741174834551.46951.100001960082047&type=1

Na tečaju se pričalo malo na slovenačkom malo na srpsko-hrvatskom jeziku :), a bilo je zanimljivo.
Hvala dargoj Milici na pozivu da gostujem kod nje u Ljubljani i pohvala za zajedničku dobru organizaciju i realizaciju čitavog projekta. BRAVO!!!
Svim polaznicima želim dalji uspeh u radu sa bakrom i takođe u nalaženju sopstvenog stila i ukusa, a to podrazumeva još puno učenja, rada i istraživanja.

Srdačno, Mara :)

Нема коментара:

Постави коментар

Komentar