Странице

Najdraže otkriće - Nina Milutinović


Poštovani,

ovaj post posvetila sam meni veoma dragoj osobi Nini Milutinović.
Maja meseca ove godine, Nina se prijavila za moju radionicu za izradu nakita od bakra - nivo I.
Nisam ni sanjala da je ona osoba pred kojom se svetli budućnost.
Nakon prvih nekoliko sati, Ninin zadatak bio je da napravi par crteža na osnovu kojih će izraditi prve komade nakita, a evo i linka sa radovima koje je izradila :

Odmah sam u njoj prepoznala talenat, i uveravala je da mi se retko dešavalo da neko dodje sa tako istančanim ukusom i stilom i neverovatnim talentom. Bilo je tu zaista divnih ljudi na radionici ali nekom drugom prilikom ću pisati i o njima.
Nina je odmah na prvoj radionici, izrazila želju da bi volela da napravi dečaka i devojčicu ali da nije sigurna na koji način bi to mogla. Prvo sam je zamolila da mi nacrta skicu modela koje bismo kasnije uradili od žice. Jer bez dobro definisane skice, nema ni dobarog komada nakita. Tako su i nastale prve "dolsice".
Preslatke minđuše dečalka i devojčice, koji će kasnije uticati najviše na njen rad.

Nakon toga završila je još par radionica kod mene, takođe jako uspešnih. Evo i linka:

Posle mesec dana, Nina me je pozvala da se vidimo na konsultacijama vezano za njen rad koji sprema da izloži na prodajnom bazaru "Merak", koji organizuje Mirjana Mija Božilović u okviru Niških kreativaca. Kada sam videla njene radove bila sam zapanjena. Nina je spojila dve njene najveće ljubavi, žicu i filc, što joj je bila želja od samog početka. Odmah sam rekla kako nemam nikakvih sugestija i nema potrebe ni zakakvim savetima, jer već tada je bila spremna da sama istražuje dalje.

Posle kratkog vremena desilo se pravo čudo!!! Od samog početka sam pričala kako ima viziju i to se i ostvarilo. Nastao je Ninin brend "Pretty Dolls and Friends". I od tada kreće put bez povratka. A evo i dokaza:



Jako sam ponosna na nju i želim joj puno uspeha u daljem radu. Nina je nakon kratkog vremena, pridobila moje srce i mogu sa ponosom reći da je ona moj najdraži učenik a sada i dobar prijatelj. Ona je puna ljubavi i topline, nežnosti i nikada vas ne može ostaviti ravnodušne. Živi u jednoj divnoj porodici sa dva preslatka anđelčića Matijom i Anđelom.

Srdačno,
MA.RA

4 коментара:

  1. Draga Maro, divno je gledati kako se neko penje stepenicama uspeha, a ko je kod tebe u radionici napravio svoje prve korake. Čim sam videla Ninin rad, znala sam da je ona nešto posebno.

    ОдговориИзбриши
  2. Maro,imala sam priliku da upoznam Ninu na Carolijama vilinog grada,oktobra. Izlagala je pored mene! Zaista je predivna u svakom smislu! Puno pozdrava,Raki

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Milice i Raki, mislim da je na sve nas ostavila ogromne utiske :)

    ОдговориИзбриши

Komentar