Странице

FASHION CORNER - YOUNG DESIGNERS 2011

Postovani,

završio se i taj predivan događaj koji smo jako dugo najavljivali, "FASHION CORNER" ili modno ćoše koje je održano u showroom-u Sandre Lalović. Učesnici ovog "happeninga" bili su pored Sandre, Nina Milutinović, Nevena Kragić, Nevena Ćirić, Flora Goticcelli, Jovana Mladenović, Milica Stoiljković, Miljana Čolaković i moja melenkost MA.RA.
Događaj je bio i više nego posećen, što se može videti sa fotografija i video zapisa koji je specijalno za nas radio PIXEL ART i Jovan Gojković. Hvala ti Jovane!!
Ono što je meni najbitnije je da su nas podržali gotovo svi mediji u Srbiji (TV5, NTV, Bell Amie, TV Zona, Narodne novine, Juzne vesti itd.) i Hrvatskoj http://www.whattafashion.com/inspiracija/fashion-corner-je-in/ , hvala Nives Stepinac Grgurić! Ovim putem zahvaljujem i Srđanu Švelji na objavi u http://urbanlook.info/vesti-mainmenu-42/28-lepota-oko-nas/1274-niki-fashion-corner-02-04122011 i WANNABE magazinu http://wannabemagazine.com/modna-prica-nisa-buntovnik-s-razlogom/.
Mogu da kažem da je Niš makar na kratko bio deo svetske scene, dizajna i mode. I ovo je tek početak buđenja!!! Devojke, hvala vam na prelepom druženju :D i hvala svim posetiocima koji su učinili ovaj događaj još svetlijim!

Čuvajte se,... OVO JE SAMO POČETAK jedne Niške urbane priče.....

Klikom na ovaj link videćete special video from Fashion Corner - opening:






















2 коментара:

  1. Cestitam, izgleda odlicno, bas mi je drago da se
    tako nesto lepo desava u Nisu,...
    Nakit je prelep, a i ostalo sto mogu da vidim iz fotografija
    Vesna Toronto

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Vesna! Trudimo se da ozivimo nas grad i damo mu "jaci puls", ekipa je zaista sjajna :D

    ОдговориИзбриши

Komentar